restaurang | café | handel

Jonas Wilén, ursprungligen från Åland, är en konstnär som är mest känd för sina detaljerade illustrationer som ger ett skarpt perspektiv på samhället, med en touch av humor. Hans oljemålningar, skapade med enastående precision, representerar motiv inspirerade av både naturen och det mänskliga samhället. Wilén studerade i Stockholm 1993-1994 och har sedan slutet av åttiotalet haft en del separat- och grupputställningar i Finland och de nordiska länderna.

Wiléns verk präglas av ett folkligt och humoristiskt förhållningssätt, ofta med satiriska inslag. Hans konst innehåller även referenser till modern kultur och global konsthistoria. Konstnären har experimenterat med olika tekniker, inklusive mosaikverk för sportcenter i Mariehamn, och har även designat bok- och skivomslag, serier, samt flertalet frimärken för Åland.

Just nu har Jonas Wilén en temporär utställning på Telegrafen, där hans representativa oljemålningar och illustrativa verk finns att beskåda.

Öppettider: 

Måndag 09-18

Tisdag 09-18

Onsdag 09-18

Torsdag 09-18

Fredag 09-18

Lördag 09-18

Söndag 09-18

Allt i ett livligt kvarter

Ät, umgås, shoppa och trivs i en miljö där det moderna omfamnar historien och låter ett stenhus från 1928 sätta karaktären.

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Du behöver bekräfta din prenumeration i bekräftelsemejlet som vi skickat till dig. Kolla din skräpkorg om du inte hittar det.

Prenumerera på våra nyheter