restaurang | café | handel

Välkommen till Designmagasinet, där ditt hem får liv genom vårt breda utbud av textilier, möbler, porslin och vaser. I hjärtat av butiken hittar du vår charmiga antikhörna, där varje föremål bär på en unik historia. Samtidigt erbjuder vi fräscha och moderna uppslag som inspirerar och förnyar ditt hem.

Hos oss är atmosfären öppen och mysig, en plats där kreativiteten flödar fritt. Utforska våra olika sektioner, där gammalt möter nytt och speglar din personliga stil. Våra experter står redo med goda råd och enastående kunskap för att hjälpa dig hitta precis det du söker.

Besök Designmagasinet och låt dig inspireras av våra noggrant utvalda kollektioner. Förvandla ditt hem till en personlig oas och njut av vår unika, kreativa atmosfär. Vi ser fram emot att välkomna dig!

Öppettider:

Måndag 10-17
Tisdag 10-17
Onsdag 10-17
Torsdag 10-17
Fredag 10-17
Lördag 11-15
Söndag stängt

Allt i ett livligt kvarter

Ät, umgås, shoppa och trivs i en miljö där det moderna omfamnar historien och låter ett stenhus från 1928 sätta karaktären.

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Du behöver bekräfta din prenumeration i bekräftelsemejlet som vi skickat till dig. Kolla din skräpkorg om du inte hittar det.

Prenumerera på våra nyheter