restaurang | café | handel

Integritetspolicy

Vi på Bokhandlargränd värnar om skyddet av dina personuppgifter. Den här integritetspolicyn förklarar hur vi samlar in, använder, lagrar och delar dina personuppgifter. Genom att besöka vår hemsida accepterar du vår integritetspolicyn och vår behandling av dina personuppgifter.

Den här sidan informerar dig om:

  • Vilken information vi samlar in och varför
  • Vad informationen används till
  • Vem som har tillgång till informationen och hur informationen lagras

Parter och ansvar för behandlingen av dina personuppgifter

Fastighets AB Torggatan 6, “Bokandlargränd”, 0839093-9, Torggatan 13 A, 22100 Mariehamn, är personuppgiftsansvarig och ansvarar för personuppgifterna du lämnar till oss. Bokhandlargränd kan anlita underbiträden inom webbproduktion för att behandla personuppgifterna i syfte att föra statistik över hemsidan och utföra tekniskt underhåll.

Uppgifter vi samlar in

  • IP-adress och tidpunkt för ditt besök
  • Anonyma uppgifter om vilken webbläsare och typ av enhet (dator, mobil) du använder, samt i vilket land du verkar befinna dig. Dessa uppgifter går inte att härleda till dig som person.
  • Information du skickar in via formulär.

Hur och varför vi samlar in uppgifter

Vi samlar in IP-adresser för att kunna lagra anonym statistik i Google Analytics. Genom att besöka vår hemsida kan det komma att lagras kakor (cookies) på din dator. Dessa innehåller inga personuppgifter.

Din IP-adress kommer även tillfälligt att lagras på vår webbserver hos DigitalOcean och hos vår leverantör av säkerhetslösningar, Cloudflare. IP-adressen används för att kunna analysera trafiken på vår sajt. Detta görs för att vi ska kunna upprätthålla en stabil och säker hemsida.

Informationen lagras och hanteras på ett säkert sätt inom EU men kan också delas till företag i tredje land (t.ex. Google Analytics-data). Bokhandlargränd lämnar aldrig ut eller säljer vidare personuppgifter till annan tredje part än vad som nämns i denna policy, med undantag för att uppfylla eventuell rättslig skyldighet enligt lag eller domstolsbeslut. I det fall att Bokhandlargränd har anledning att behöva anlita en ny tredje part för att hantera uppgifter kommer denna integritetspolicy att uppdateras för att återspegla detta.

Dina rättigheter

Om du av någon anledning vill att vi raderar din IP-adress från våra serverloggar eller information som du skickat till oss via kontaktformuläret skickar du ett mail till fredrik.lundberg@erikssoncapital.fi. På samma sätt kan du alltid maila oss om du vill veta mer om vilka uppgifter vi sparar om dig, t.ex. för att få ett utdrag över dessa.